IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
15:17 | 28 април 2016
Обновен: 12:47 | 9 април 2024

Принс покосен от СПИН!? Умрял от опиати

Поне така твърди близък на покойната поп звезда

По материала работи: Юлиян Атанасов
Принс покосен от СПИН!? Умрял от опиати

Според най-новите информации, поп звездата Принс е бил диагностициран със СПИН шест месеца преди да умре от свръхдоза опиат.

 

Източник, близък до покойната звезда, е казал пред списание National Enquirer, че Принс е отказал лечение, защото е вярвал, че Бог ще го изцели.

 

Според статията в изданието, Принс който е известен с това, че е имал див сексуален живот,  е разбрал, че е ХИВ-позитивен още в средата на 90-те години, но състоянието му се е влошило едва преди половин година.

Източникът твърди, че изпълнителят на "Purple Rain" е бил готов за смъртта и за това се е пристрастил към болкоуспокояващото лекарство Percocet.

 

Полицейски източници твърдят, че Принс е имал рецепта за болкоуспокояващите, които станаха причина за смъртта му от миналата седмица.

 

57-годишната звезда беше намерена мъртва в асансьора на имението си, в предградията на Минесота.

 

Приближени на Принс, който беше последовател на сектата "Свидетелите на Йехова", твърдят, че той е вярвал, че може да бъде излекуван чрез молитви. Източникът добавя: "Лекарите казаха на Принс, че кръвната му картина не е никак добра и че температурата на тялото му е необичайно ниска, доста под нормалните 36,6 градуса - 34 градуса".

"Той имаше желязо-дефицитна анемия, беше много слаб - 36 килограма и доста неориентиран. Рядко се хранеше, а когато го правеше, повръщаше всичко. Лицето му беше жълтеникаво, кожата на шията му висеше, а върховете на пръстите му бяха кафяво-жълти", допълва информаторът.

 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Коментари

Новини Варна