IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
17:41 | 29 април 2016
Обновен: 23:52 | 17 април 2024

Котка малтретира пощальони в Бристол

Бела грабва пощата и хапе и драска пръстите на служителите

По материала работи: Борис Проданов
Котка малтретира пощальони в Бристол

Пощальоните отдавна са предпазливи към кучетата, но опасността в Англия вече идва от котка, заради която пощата заплашила, че ще спре доставките.


Пощальоните от „Royal Mail” предупредили собствениците на 4-годишната Бела, че ще спрат да доставят пощата, заради опасност за служителите им. Няма пощальон в града, който да успява да се справи с Бела, която грабва пощата и хапе и драска пръстите на пощальоните, пише в. „Таймс”.

 

Собственичката Лаура, която има две деца, с които живее в близост до Бристол, сподели, че в началото даже й било трудно да повярва, че мързеливата черно-бяла котка ще сплашва така пощальоните.„Вече сме говорили със собствениците на Бела, които се съгласиха да инсталират външна пощенска кутия, която ще позволи на пощальона да доставя пощата в безопасност”, заяви говорител на „Royal Mail” пред АФП.

 

Все пак инцидентите с котки са редки. Основната опасност остават кучетата - 3000 захапани служители на пощата има през последните две години.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна