IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
10:53 | 26 май 2016
Обновен: 11:26 | 17 април 2024

Любимото ѝ бельо показва каква е в леглото

Червеното бельо е любимо на страстните жени

По материала работи: Юлиян Атанасов
Любимото ѝ бельо показва каква е в леглото

Женското бельо, освен че е приятно за окото (а и за сваляне!), може да ти подскаже и много за характера на половинката ти. Според специалистите сексуалният темперамент на всяка дама може да бъде запознат по бельото, което тя предпочита. Цветът ясно показва дали тя е разкрепостена или консервативна по време на секс.Представителките на нежния пол, които залагат на бялото бельо, са традиционалистки, които не обичат да експериментират и обикновено правят секс в не повече от 3-4 пози, като предпочитаната от тях е мисионерската.

 

Червеното бельо е любимо на страстните жени, които обичат бързия секс и разнообразието. За нея няма табута и тя е готова на всякакви експерименти в леглото, стига партньорът ѝ също да го иска. С тях мъжът може да опита най-различни неща – секс на публично място, тройка, нестандартни пози и т.н. Любителките на червеното бельо не се притесняват от нищо, а на моменти са дори възбуждащо агресивни.Леснодостъпните момичета, които с лекота контактуват с околните и имат богат сексуален живот, си падат по розовото бельо. Тези жени може да спят с много мъже и да се правят на оборотни, но истината е, че са изключително раними и пълни с комплекси. Много е трудно една жена с розово бельо да бъде убедена да прави секс на запалена лампа. Тя няма да успее да се отпусне и да се наслади на случващото се, а през цялото време ще се притеснява как изглежда.

 

Синият и жълтият цвят се харесват на жени с мъжки темперамент, които не са особено стилни. Те обикновено не харесват много външния си вид, но това не им пречи да правят страхотен секс. Просто няма да може да се насладите на стриптийз или еротични танци за допълнителна възбуда. Но пък след това тя ще компенсира по време на секс.

teenproblem.net

Коментари

Новини Варна