IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
17:24 | 27 май 2016
Обновен: 06:44 | 17 април 2024

Ди Каприо с нова блондинка, пак на колело

Екоактивистът Лео качва всички гаджета на велосипед

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ди Каприо с нова блондинка, пак на колело

Снимка: Вог

Освен огромния актьорски талант, трябва да признаем на Леонардо ди Каприо и още две качества – има си типаж, когато става дума за жени и винаги следва екологичния начин на живот, на който е активен застъпник.

 

От 2003-та година насам, почти всяка година холивудската звезда си хваща ново, русо и дългокрако гадже – модел, на което задължително "преподава" любов към колоезденето.

41-годишният актьор се придвижва в градски условия основно върху велосипед и обикновено към него се присъединява и поредната му приятелка.

 

Този вторник, последно Лео беше засечен на колело из велоалеите на Ню Йорк Сити, в компанията на мистериозна блондинка. Тя се присъединява към сестринството от доста известни дами, сред които са Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли (на снимката), Тони Гарн, Кели Роърбах и др.

 

Явно носителят на "Оскар" предпочита да води дамите си не по скъпи ресторанти, а на спортни сесии с екологичен транспорт.

 

Интересното в случая е, че Лео редовно излиза по нощни заведения, но не в компанията на гаджетата си, а в тази на поп звездата Риана, която редовно е спрягана за негов романтичен интерес, но пък тя явно не си пада по колоезденето.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна