IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Лайфстайл
17:21 | 25 юни 2016
Обновен: 12:36 | 4 април 2024

Тенденции 2016: Прозрачни червила със злато

Новите козметични продукти са хит

По материала работи: manager
Тенденции 2016: Прозрачни червила със злато

Когато избираме червило, обикновено основното, което търсим е подходящ цвят. След като намерим добър нюанс и го съобразим с типа на кожата и косата, идва време да преминем към следващата стъпка.

 

Обикновено тя се състои в преглеждането на формулата. Дали искаме матов ефект или гланциран такъв, който да направи устните ни да изглеждат много по-пухкави и обемни – козметичната индустрия предоставя много възможности.

 

С днешна дата, големите гиганти изцяло променят продуктите и се стремят да представят все по-нови и иновативни такива, които не просто, че ни правят по-красиви, но и играят голяма роля за индивидуалността и уникалността ни.

 

Последните тенденции за пролет-лято 2016 цялостно променят играта на червилата. Все повече дами залагат на нововъведените прозрачни червила, които съдържат вътре в себе си цветя и златни пигменти. 

 

Металните отблясъци, които до момента са били основните виновници за перлените оттенъци, вече са цели пластинки.

 

Новите модели червила не само имат наситени цветове, но и стават чудесен аксесоар, който допълва не просто грима, но и цялостната ни визия.

 

Друг интересен елемент при новите червила е, че те не са разделени на твърди и течни формули, както до момента.

 

Иновативните методи са превърнали продукта в желе, което е меко и предпазва от разтичане при по-високи температури.

 

tialoto.bg/

Коментари

Новини Варна