IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Лайфстайл
15:07 | 24 юли 2016
Обновен: 06:37 | 16 април 2024

Мат Деймън забрани на децата си Facebook

По материала работи: Златина Добрева
Мат Деймън забрани на децата си Facebook

Американският актьор Мат Деймън смята, че социалните мрежи са опасни и няма да позволи на своите дъщери да имат профил там.


„Хората в интернет са просто... Жена ми прочете няколко коментара и се разрида. Няма да повтарям какво бяха написали, но то се отнасяше до нейната външност. Беше ужасно, страшно се ядосах“, сподели изпълнителят на Джейсън Борн в интервю за Stylist.


От собствен опит Мат вече е научил, че по никакъв начин не трябва да се обръща внимание на троловете, опитващи се да отровят живота ти, пише БГНЕС.


А на своите дъщери, 17-годишната Алексия, 10-годишната Изабела, 7-годишната Джи и 5-годишната Стела актьорът е забранил да имат акаунти в социалните мрежи.


“Те нямат профили в социалните медии. Не им позволявам. Дори когато пораснат... Много съм загрижен за тях, особено на фона на злобните коментари. Даже най-малката грешка може да остави последици за цял живот“, заяви холивудската звезда.

Коментари

Новини Варна