IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
20:04 | 25 август 2016
Обновен: 15:17 | 13 април 2024

Хороскоп на хищницата: виж коя си според зодията

Или какво вещаят звездите за различните типове жени

По материала работи: Борис Проданов
Хороскоп на хищницата: виж коя си според зодията

Жените често биват наричани хищници, но не се уточнява какви точно хищници се имат предвид. Искаш ли да узнаеш, какъв хищник си ти? Този хороскоп е за теб.

 

РАК - ЛЪВИЦА

Жената-Рак се асоциира с лъвицата. Ти, като една силнa лъвица се нуждаеш от истински мъжкар, който да се забелязва от далече. При това, този мъж може изобщо да не прави нищо, защото ти се справяш идеално добре и сама. Ти ще се погрижиш за всичко: ще поемеш юздите, ще въспитаваш децата и ще въведеш ред в прайда. И в никакъв случай, не трябва да бъдеш считана за безволева женичка, която е превърнала мъжа в господар. Разбира се , ти би се грижила и би го глезила, но само ако той е правилния лъв. А ако е неправилния, най-вероятно ще бъде прогонен от прайда и няма да може да направи нищо. Абсолютно нищо. А верните ти приятелки и близки роднини от прайда ще го преследват из цялата савана.

 

СКОРПИОН - ТИГРИЦА

Тигрицата е най-загадъчната от всички котки. И най-опасната. Тя често напада хора, а учените и до сега не могат да обяснят това сгресивно поведение. Същото важи и за жената-Скорпион. Никой не знае какво мотивира унищожителната ти сила. Някои учени твърдят, че отговара се крие на метафизично ниво. И все пак си остава факт, че ти закусваш с мъжки сърца. Като преди това си го унищожила с едно единствено докосване.

 

Всяка жена си има своите начини, които са й верни помощници в напрегнати сутиации или просто да получи. Силата на зодията ОВЕН, например, е в нейната целеустременост!

 

Тя вижда целта, а препятствията ги пренебрегва танцувайки. При това трябва да се разбере, че ако на пътя й застане непреодолима стена, тя рано или късно ще я събори. Или ще я взриви, по дяволите! Тя прекрасно знае, че стената може да се заобиколи, ако се постараеш, но смята, че компрпмисите са за слабаците. И интересното е че реалността обикновенно й отстъпва. Няма глупаци, съгласни да си ударят челно главите с нея. Всички искат да живеят все пак....

 

След като откриеш своята сила, е важно да знаеш и принципите на силната и независима жена!

 

cosmopolitan.bg

 

Какво вещаят звездите за утре: ТВ "Черно море" - Хороскоп 26.08.2016 г.

Коментари

Новини Варна