IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
14:22 | 25 август 2016
Обновен: 17:47 | 20 април 2024

Лейди Гага дарява пари за пострадалите от труса в Италия

Лили Алън пък се разминала на косъм от смъртта

По материала работи: Пламен Янков
Лейди Гага дарява пари за пострадалите от труса в Италия

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага е обещала да дари средства за пострадалите от опустошителното земетресение в Италия, отнело живота на близо 250 души според последните данни, съобщи Контактмюзик, цитира БТА.


Певицата с италиански корени, чието истинско име е Стефани Джърманота, е сред знаменитостите, споделили покрусата си в социалните мрежи.

 

Научавайки новината за силния трус, разтърсил Централна Италия и причинил най-сериозни щети в населените места Аматриче и Акумоли, Лейди Гага е написала в Twitter: "Моля се за хората в Италия, пострадали от земетресението. Семейството ми ще направи дарение, за да подпомогне възстановяването на тези прекрасни градове". Публикацията на певицата е била придружена от емоджи, изобразяващо италианското знаме.

 

Сред останалите знаменитости, изразили съпричастността си към пострадалите от природното бедствие, е актрисата Оливия Уайлд. "Мисля за всички хора в Италия, засегнати от ужасното земетресение", гласи туитът на Уайлд.

 

"От Италия дойде ужасна вест за опустошително земетресение. Моля се за всички прекрасни хора там", пише в Туитър рокаджията Ники Сикс.

 

Съпричастността си към Италия и жителите й са изразили също Латоя Джексън и Пола Абдул.

 

Междувременно в. "Дейли експрес" съобщи, че певицата Лили Алън, която за известно време се оттегли от сцената, за да се посвети на семейството си, се е разминала "на косъм" с бедствието.

 

31-годишната Алън е уверила милионите си почитатели в Туитър, че е в безопасност, след като броени часове преди първичния силен трус в областта Умбрия, е напуснала мястото, където е била на почивка с близките си. Певицата е споделила, че й се е наложило по-рано да отпътува от Умбрия заради погребение в семейството. Лили Алън не е пропуснала да благодари на феновете си за проявената загриженост.

 

dnes.bg

 

Четете още Обявяват извънредно положение в Италия

Коментари

Новини Варна