IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
18:55 | 18 септември 2016
Обновен: 19:55 | 13 март 2024

Съвети за красота от Салма Хайек

Звездата разкрива тайни

По материала работи: Слав Велев
Съвети за красота от Салма Хайек

Само един поглед към Салма Хайек и със сигурност можем да заключим, че това е жена, която определено знае как да се грижи за външния си вид.
Самата тя „вини“ за съвършения си външен вид баба си, личната мисия да подобри самочувствието на жените и дневната нужда от време, отделено специално и само за нея.

Освен всички тези фактори обаче, голямо значение има и ежедневният ритуал за красота, от който Салма Хайек отдели трите най-добри съвета, които да сподели с другите жени по света.
От tialoto.bg представят три малки тайни от режима за красота на холивудската звезда: 

 

1. Грижа през нощта
Салма Хайек съветва всички жени да не прекаляват с продуктите, които поставят върху лицето си преди да легнат да спят. Това е времето, в което кожата се регенерира и има нужда да „помисли“. Ако прекалите с козметиката, ще нарушите нормалната функция на порите. Единственото, от което имате нужда, е един хубав нощен крем. Нищо повече.


2. Сутрешно почистване
Холивудската актриса разкрива, че не е нужно да почистваме лицето си сутрин с продукт за тази цел, особено ако вечерта, преди да си легнем, сме отметнали тази задача. Вместо това, самата тя просто изплаква с вода и след това поставя дневен крем върху лицето и деколтето. Мотото на актрисата е: „Колкото по-малко, толкова по-добре“.


3. Червило
Задължителният козметичен продукт, без който Салма Хайек не може, е червилото. Нейният съвет към всички дами е да открият този един цвят, който им стои толкова естествено, че дори нямат нужда от огледало, за да го нанесат. Използвайте го всеки ден, за да подчертаете естествената си красота и никога не го вадете от чантата си.


Още по темата:
Тайните на Деми Мур! 3 съвета за красота
 

Коментари

Новини Варна