IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
12:36 | 19 октомври 2016
Обновен: 11:54 | 17 април 2024

За разликата във височината в цифри...

В 92,5% от случаите мъжът е по-висок от жената

По материала работи: Юлиян Атанасов
За разликата във височината в цифри...

Жените по правило се оглеждат за по-високи от тях партньори, а мъжете – за по-ниски от тях половинки. Това едва ли би учудило някого, най-малкото поради факта, че представителите на силния пол като цяло са по-високи от нежните създания. И все пак, каква е истината за средностатистическите двойки? Скорошно британско проучване даде отговор на този въпрос, пише в. “Daily Mail”.

 

Проучвайки 10 000 двойки във Великобритания, изследователите установили, че в 92,5% от случаите мъжът е по-висок от жената. Едва при една на всеки 720 двойки дамата е по-висока от своя партньор. В останалите случаи двамата влюбени са с приблизително еднаква височина. Средната разлика в ръста на партньорите в една средностатистическа двойка е 14 см в полза на мъжа. Макар и височината на представителите на силния пол да се счита за плюс в очите на жените, оказва се, че крайностите не са за предпочитане. Максималната разлика от гледна точка на представителките на нежния пол не трябва да надхвърля 18 см.

 

А каква е разликата във вашата височина и тази на половинката ви?

teenproblem.net

Четете още: Милиардер дава 180 млн. долара, ако се ожените за дъщеря му

Коментари

Новини Варна