IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
12:46 | 7 януари 2017
Обновен: 02:50 | 2 май 2024

Известните майки и техните пораснали момчета

Вижте кои известни дами се гордеят с големите си синове

По материала работи: Слав Велев
Известните майки и техните пораснали момчета

 

 

Има няколко майки сред знаменитостите, които са видимо много горди от порасналите си момчета. Сред тях са Мадона, Виктория Бекъм, Памела Андерсън и Лиз Хърли, които най-редовно споделят снимки в социалните мрежи на своите синове - тийнейджъри.

 

Дизайнрката Виктория често поства свои кадри с най-големия от тримата си сина - 17-годишния Бруклин, който вече може да ѝ бъде кавалер по събития, заменяйки съпруга ѝ Дейвид.

 

Елизабет Хърли отгледа сина си Деймиън като самотна майка и явно това е една от причините връзката им да е толкова силна и тя редовно да го демонстрира в Instagram.

 

Другата супер горда майка-орлица сред звездите е Мадона, която миналата година води горчива битка за попечителството на сина си Роко с баща му Гай Ричи, но накрая се примири с желанието на 16-годишното момче да живее в Лондон при татко си и сега всички отново са в отлични отношения.

 

Големият син на Памела Андерсън и Томи Лий - Брендън пък започва да се превръща в успешен модел за радост на знаменитата блондинка, която също стартира кариерата си в модната индустрия.

 

Същото важи и за сина на супермодела Синди Крауфорд - Пресли, който вече засне няколко фотоссии за престижни списания и участва в няколко ревюта на топ дизайнери.Джейда Пинкет пък вече проправи пътя за кариера в киното на сина си Джейдън Смит.

Вижте снимките на известните майките и порасналите им синове в галерията на Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна