Дейвид и Виктория Бекъм се местят да живеят в плевня
Вижте новата селска идилия на съпрузите
Публикувана: 11 Jan 2017 | 19:44

Дейвид и Виктория Бекъм са решили да се преместят да живеят в плевня, преустроена в имение, което според медиите на Острова, вече са закупили за сумата от 5 милиона британски паунда.

Новата къща на звездното семейство се намира в любимата провинция на куп британски знаменитости като принц Хари, Дейвид Камерън, Рита Ора, Гай Ричи и др. Въпросното имение е в близост и до петзвездния хотел "Soho Farmhouse" в района Котсуолдс.

Според последните информации, пенсионираният футболист, жена му и четирите им деца са решили да започнат нов, селски живот.Дейвид дори вече си е купил нов офроуд автомобил – Land Rover Defender, идеален за провинцията.

Източник, близък до семейство Бекъм заяви пред вестник Daily Mail: "Дейвид и Виктория вече не желаят да живеят в лондонския си дом в Холанд Парк.

Те искат основно да пребивават на село с децата си."Дейвид е любител не на гурме кухнята, а на селските специалитети. Новото имение на звездното семейство се състои от три просторни хамбара, свързани чрез топли връзки.

Къщата разполага с огромна морава, басейн, гараж за три автомобила и ябълкова градина.Вижте снимки на новото, селско имение на Бекъм в галерията на
Tialoto.bg

Tialoto.bg

Четете още: Милиардерът Уорън Бъфет пести пари от... закуски

 

Коментари ( 0 )