IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
21:13 | 14 януари 2017
Обновен: 06:16 | 17 април 2024

Съботен бис: Божинов ще скъса Радойка, Рут ни разби надеждите

Присвоени дупета, силикон и още от седмицата

По материала работи: Ставри Таргов
Съботен бис: Божинов ще скъса Радойка, Рут ни разби надеждите


Дойде време за първия "обикновен" Съботен бис през 2017 г., а нещата си вървят постарому. Голяма чат от популярните личности си остават едни фалшиви герои на нашето време. Голяма част ще "танцуват" в медиите може би за последна година, а на тяхно място ще се настанят други еднодневки.

 

Започваме обзора с едно непознато дупе. Атрактивно, но присвоено от Моника Валериева. Родните старлетки, известни предимно с известността си, обичат да пощипват чужди снимки и да ги поднасят като свои. Когато бъдат разкрити, някои като Николета запазват мълчание, други като Моника се правят на ударени, че никъде не твърдят, че на кадъра са те. Ако мине - мине. И на Моника не й е за първи път да краде чужда самоличност. Да им се чудиш какво толкова не харесват своите задници.

 

Лозанова пък вее дупара по топлите дестинации и след като в края на миналата година ни запозна с всеки свой сантиметър анатомия от Малдивите, сега го раздава направо облечена от Дубай. Естествено, силиконът е набит в очите на публиката - всеки се хвали с това, което има.

 

Бившият й мъж Валери Божинов пък се прочу тази седмица като певец. Той предложи свой кавър на хита на Цеца - "Трепни", в момент, когато неговият клуб Партизан виси на косъм да бъде изхвърлен от евротурнирите. Но ние няма да се спираме на неговото фалшиво пеене. Веднага след брутално тъпото му клипче се появиха спекулации, че бил мераклия на още по-дърто коте от сегашната му спътница Биляна Дол. Става въпрос за сръбската певица Дара Бубамара, чието истинско име е Радойка.

 

Та според сръбския "Курир" Божигол се скъсал да хвали сексапила на Радойка и дори казал пред компания в ресторант, че би я скъсал от секс. Какво да се прави, всеки си има приоритети.
Януари явно е много куц месец за носителките на безсмислени титли, тъй като започнаха вече да се хвалят и със сънищата си. Джулиана Гани ни запозна с еротичните си фантазии, като подмокрила чаршафите в компанията на Гришо и Миро Каризмата.

 

"Много интересен беше сънят. Двамата мъже са пълна противоположност и не знам как точно те двамата се озоваха в моето легло. Но беше доста приятно. Усещах лека ревност от Миро, който се опитваше да ми вземе Григор. Шантав сън, но бих искала да усетя тази тръпка и в действителност", разказва Гани. Само не става ясно какво иска да ни каже - че Миро е на другия бряг, или просто нищо не й случва. Всъщност, няма нищо страшно ако една седмица не се пише нищо за теб, току-виж наистина се случи нещо интересно.

 

Иначе и аз сънувах един сън - шоубизнесът ни се е освободил от Ганки, Пенки, Николети и Моники. Бих искал да усетя тази тръпка и в действителност...
Но се събудих и осъзнах, че сме страната, в която един пръст може да те направи известен. Само така си обяснявам медийния интерес към Александра Богданска. Даже и в реклами се блещи, сякаш да ни подсеща ежедневно в каква абсурдна среда се опитваме да виреем. Та Богданска наблегна, че докато простолюдието не знае как да използва пръста си и оцелява в заснежена България, тя била в снежен капан на Алпите. Един вид - тежко й е. Но идва най-якото. Алекс имала чувство за хумор! С шега приела предизвикателството и дори си направила майтап, че ще се върне със сноуборд у нас, щом самолетите не летят. Ами, смейте се!

 

Докато се превивате пред екрана ще насоча вашето внимание към Камелия, която стана символ на еротиката в средна възраст. Фолкпевицата чукна 46 лазарника тази седмица, но и тя като Лозанова не пропуска възможност да заголи я силикон, я заден изглед. За разлика от Николета обаче блондинката се радва и на достатъчно участие и има възможност да се чепи и на живо. За радост на посетителите в клубовете, които имат бонус към похарчените за алкохол пари - безплатна еротична гледка. Възпозвайте се, че не се знае докога.

 

Елена Петрова пък вече прежалила бившето си гадже - режисьорът Мартин Макариев, който предпочете да зарови глава в пазвата на по-младата й колежка Луиза Григорова. Според родните летописци, именно папарашки кадри на Петрова и Макариев станаха причина брюнетката да бъде изратана от семейното ложе. Но явно Хубавата Елена бързо е намерила мъжка опора. Тя била засечена с дългокос ухажор на шопинг в Гърция. Двойката пристигнала в мол с български автомобил, а актрисата направо цъфтяла от щастие.

 

Безспорно бисът на седмицата е за Антония Петрова, която се присмя на чернокожата Мис Хелзинки. Според нея финландската красавица имала "питекантропско излъчване, все едно еволюцията не е минала през нея".
"Красотата е субективно понятие, но има някакви критерии. Знаем как изглежда едно аристократично лице - с тънък правилен нос, за разлика от това момиче. Няма да се учудя, ако съвсем скоро "Мис Германия" стане сирийка", изстреля в ефир мис България 2009.

 

То хубаво "храниш" бедната шоколадова девойка, но дали пък Антония не се сдоби с прякора Тоца Крокодила? Малко прилича на съветите на разведената Кобилкина как да задържиш мъжа до себе си...

 

Фолкпевицата Мария също бе рожденичка тази седмица, макар да посрещна рождения си ден след спешна операция. Но преди това пък ни зарадва с кадър само по боя. Всичко щеше да бъде страхотно, но същото вече сме го виждали от Кайли Дженър. Е, цветът е различен, но пък липсата на креативност е крещяща. А самата снимка е толкова фотошопната, че талията на Мара е като на тийнейджърка. Певиците явно не разбират, че колкото по-перфектни изглеждат във фотосесиите, толкова повече закачки ще чуват като ги видят на живо.

 

Завършваме с една тъжна новина за всички меломани. През април няма да видим на една сцена Рут Колева и Кичка Бодурова. Двете се захапаха на тема публика по време на участието им в шоуто "Музикална академия", а ето че Рут ще дебютира в зала 1 на НДК. Нещо, в което Бодурова се съмняваше.
"Кичето Бодурова ми се беше заканила, че ако направя концерт в Зала 1 на НДК, щяла да изкупи половината билети. Ела ми, бе!", написа Колева. Целият й изказ подсказва още един път, че българският спорт, и по-специално щангите, са загубили наистина един нахъсан талант.

 

През последните седмици Рут се изявява като музикален критик, като първа на мушката й попадна Гери-Никол. Все пак не може някаква тийнеджърка да има по-яка дупара от нейната, а песните й да са милион пъти по-популярни. Нейни колеги се чудят и на базата на какво тя се изказва като последна инстанция за музика. Но пък ние сме "ЗА".

 

Още повече, че музиката на Колева е стойностна. Кой я определя като такава нямам представа, но съм го чел на няколко места и се доверявам. И затова финалът ни ще бъде с парче на Рут, да не ме обвинят, че съм чалгар и нищо не разбирам от стойностното в нашата страна.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна