IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
11:06 | 28 януари 2017
Обновен: 20:50 | 25 април 2024

Стоянка Мутафова: Българският театър малко се самозабрави

Тя сподели, че като малка е била много палаво дете

По материала работи: Борис Проданов
Стоянка Мутафова: Българският театър малко се самозабрави

"Българският театър малко се самозабрави. Народният театър е пълен с много добри артисти, но има и случайни". Това заяви легендарната българска актриса Стоянка Мутафова в сутрешния блок "Събуди се" по NOVA.

 

На сцената аз не се уморявам, каза още Мутафова. Тя се завърна на сцената месец след като я изписаха от болницата и влезе в емблематичната си роля в “Госпожа Стихийно бедствие”. Актрисата остана на легло 12 дни, след като й сложиха спешно стенд на сърцето преди месец. Дъщеря й Муки разказа, че майка й се е обадила, че е много зле, когато получила инфаркт.  От това седене вкъщи ще полудея, каза Мутафова.  

 

Дъщеря й обаче каза, че се притеснява за нея, когато е на сцената. Ако бях министър на културата, щях да се занимая с театъра и да се помъча да накарам хората да говорят правилно", заяви актрисата. Тя сподели, че като малка е била много палаво дете и дори е вързала баба си за стол.

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна