IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
17:15 | 27 февруари 2017
Обновен: 10:07 | 22 март 2024

Жана Бергендорф – откровено за наркотиците

Певицата нямала нужда от мъже в момента

По материала работи: Борис Проданов
Жана Бергендорф – откровено за наркотиците

Поп певицата Жана Бергендорф се изправи в тв интервю срещу най-голямата си житейска драма – наркотиците.


Всичко започнало на 9 юли 2015 г.


„Беше точно след побоя. Преди това само бях пушила. На 8-ми ме пуснаха от полицията, на 9-ти имах концерт в Бургас... Сбърках пътя просто“, изповяда се Жана в „Папараци“.


Певицата твърди, че в момента не посяга към дрогата, но че тя оставила своя отпечатък върху здравето ѝ.


„Само пуша понякога. В момента ходя на психоаналитик, той ми помага много. Взимах наркотиците вместо антидепресанти. За да се почувствам по-силна и да изляза на сцената. Проблемите с щитовидната жлеза се появиха някъде 2006 г. Дотогава не пиех алкохол, започнах да пия през 2012 г., когато се прибрах в България. Сестра ми ме научи в Дания да пуша. Заради наркотиците от 59 кг станах 47 само за 9 дни. Това много ме уплаши. Имах болки в главата, спях дълго, имах слабости в крайниците“, откровена е Бергендорф.


Тя няма страх, че отново може да се отдаде на порока, а най-голямата сила е синът ѝ.


„За мен е по-важно да взимам сина си от училище всеки ден и да виждам усмивката му. Да чуя как ми казва „Обичам те!“, да отидем на кино. Не съм му споделяла за проблемите, защото е само на 6 години и не смятам, че трябва да го занимавам с тази тема. Знам, че има лоши хора и в някакъв момент могат да му разкажат за майка му“.


Приоритетите на Жана в момента са работата, детето ѝ и тя самата. Твърди, че не се интересува от мъжете.


„Мъжете не ме касаят. Те са последната дупка на кавала, ако въобще ги има там. Търся приятели, не мъже“, категорична е тя. И допълва, че не мечтае за мъж до себе си, въпреки, че с радост би имала още едно дете.


Жана се завърна и към миналото, когато е живяла в пансион.


„Аз исках. Винаги съм била независима. Това бяха едни от най-хубавите ми години. Гледахме 85 кокошки. Виждаш 150 момичета, всяка с различна история. Това беше скривалище за много момичета“.

 

tialoto.bg

 

Още по темата: Нашмърканата Жана се разминава само с глоба

Коментари

Новини Варна