IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
17:04 | 19 март 2017
Обновен: 06:20 | 17 април 2024

Изгониха момиче от фитнес заради големите ѝ гърди

Джена била посъветвана да си избере по-скромно горнище

По материала работи: Слав Велев
Изгониха момиче от фитнес заради големите ѝ гърди

Млада жена е била изгонена от фитнес клуб в канадския град Отава по изключително нелепа причина. Тя е трябвало да напусне заради големите си гърди, които засрамвали и оскърбявали останалите посетителки, пише life.ru.

 

Големи гърди на Джена станали причина за конфликт между момичето и служителите във фитнеса. Мениджърите обяснили на младата дама, че размерът на нейните гърди притеснява другите посетители и я посъветвали да носи по-скромно облекло, ако иска да продължи да тренира при тях.

 

Джена била посъветвана да си избере горнище, което да не подчертава бюста ѝ. На тази препоръка, момичето отговорило, че другите посетителки носят абсолютно същите горнища, но това не притеснява никой. От фитнес клуба ѝ обяснили, че жалбите са постъпили именно от другите жени, които смятат, че гърдите ѝ изглеждат твърде големи.

 

След този неудобен разговор с управителите, Джена показно, с изпъчени напред гърди, се разходила бавно из фитнес залата и се спирала при всяка една от другите трениращи жени, за да попита дали наистина външният ѝ вид ги притеснява и обижда.

 

Всичките, които Джена попитала, отговорили, че фигурата ѝ въобще не ги притеснява.

 

След като момичето отново отишло да говори с управителите на залата, тя им заявила, че отправената от тях забележка и изискването към нея всъщност нарушава правата ѝ. В отговор те заявили, че залата е частна и те сами решават кого да пускат в нея.

 

fakti.bg

 

Четете още:   Цветен тунел в Япония привлича хиляди посетители

 

 

 

Коментари

Новини Варна