IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
21:38 | 23 март 2017
Обновен: 19:47 | 28 март 2024

Дрямка с ленивец предлага център за опазване на дивита природа

Всеки, готов да плати 600 долара, има възможност да наблюдава и да комуникира с мудните животинки

По материала работи: Слав Велев
Дрямка с ленивец предлага център за опазване на дивита природа

Как ви звучи идеята, да прекарате една нощ в компанията на ленивци, които кротко подремват по клоните? Независимо от отговора ви, подобно парти с преспиване е вече реалност, пише изданието „Хъфингтън пост“.

 

Център за опазване на дивата природа в зоологическата градина Рейниър, Орегон, предлага специална програма за феновете на мудното животно. Съвсем очаквано, тя се нарича „Купон с преспиване сред ленивци“ и позволява на участниците да се доближат максимално близо до животните и да общуват с тях, като прекарат нощта насред местообитанието им в центъра.

 

Всеки, готов да плати 600 долара има възможност да наблюдава и да комуникира с мудните животинки 20:00 ч. и 07:30 ч. Спането всъщност не е задължително, така че можете да останете будни цяла нощ. Въпреки това за ентусиастите има осигурено легло и телевизор.

 

Влезете ли веднъж при ленивците обаче, трябва да сте много тихи, тъй като те са много чувствителни към шума. Също така е забранено да гушкате животните, тъй като може да има неприятни последствия от действията ви.

 

fakti.bg

 

Четете още:    Уникален велосипед, направен от 74 кухненски прибора

 

 

Коментари

Новини Варна