IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
20:49 | 23 март 2017
Обновен: 21:40 | 23 април 2024

Джейк Гиленхал притиснат да говори за връзката му с Тейлър Суифт

Актьорът промотира новия си филм, в който участва

По материала работи: Слав Велев
Джейк Гиленхал притиснат да говори за връзката му с Тейлър Суифт

Тримесечният романс между Тейлър Суифт и Джейк Гиленхал беше през 2010 г., но явно още буди зрителски интерес. По време на промоцията на фантастичния хорър „Life“, където актьорът играе заедно с Райън Рейнолдс и Ребека Фъргюсън, на Гиленхал му се наложи да отговаря и на няколко неудобни въпроса.

 

По време на интервю с кореспондент на Guardian той обяснил, че се опитва да държи личния си живот в сянка. „Това не значи, че винаги ме охраняват, но считам, че превенцията е много важна и не смятам, че всеки е нужно да знае детайли около мен и семейството ми“.

Това обаче съвсем не спряло журналиста, който продължил да разпитва актьора за отношенията му с Тейлър Суифт и за песните, които тя написа след тяхната мимолетна връзка.

 

Номинираният за „Оскар“ актьор тръгнал да отговаря: „Мисля, че в отношенията, когато щателно започват да те изучават, да притесняват приятелите ти и...“ и спрял, започвайки да гледа интервюиращия в очите.

Последвал още по-неудобен въпрос – дали Джейк е слушал песните на Суифт, които може би са написани след срещите им. „Бих предпочел да не говорим повече за личния ми живот, а за филма“.

Разговорът продължил със спомени на актьора за срещата му с Барак Обама. Гиленхал обяснил, че Обама му казал, че чрез работата си помага на хората да преодолеят личните си трудности.

„Такава ирония е, когато поучават актьорите да не говорят за политика, а в същото време им задават въпроси за личния им живот“.

Джейк и Тейлър бяха заедно преди доста години. Смята се, че именно той е бил първият мъж в живота на певицата. След раздялата им се появи албума на Тейлър – RED. „Раздялата ѝ с Джейк вдъхнови всяка една дума от албума ѝ RED", разкри приятелка на Суифт тогава.

 

Tialoto.bg

 

Четете още:   Марк Антъни се появи с новата си изгора – 21-годишната Мариана

 

 

Коментари

Новини Варна