IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
17:36 | 12 април 2017
Обновен: 06:22 | 17 април 2024

Гордън Рамзи оставя децата си без наследство

Получават между 50 и 100 лири седмично джобни

По материала работи: Борис Проданов
Гордън Рамзи оставя децата си без наследство

Известният шеф готвач Гордън Рамзи обяви, че няма да завещае нищо на четирите си деца, въпреки че печели колкото знаменитости, като Бионсе.


50-годишният Рамзи, който има успешна кариера в телевизията - както във Великобритания, така и в САЩ, и печеливш ресторантьорски бизнес, си е докарал 54 млн. долара доходи само през миналата година, според данни на Forbes.


За съжаление на неговите деца, когато стане дума за наследство, Рамзи има непреклонна позиция.


В интервю за Telegraph готвачът споделя, че никога не е било приоритет за него колко пари има и иска да отгледа децата си по този начин.


"(Състоянието) определено няма да отиде при тях, но не заради някаква лошотия, а за да не ги разглезя“, казва Рамзи. Той и неговата жена Тана са се разбрали, че децата им – Матилда (15 г.), Джак и Холи (на по 17 г.) и Меган (18 г.) - ще получат депозит в размер на 25% от стойността на един апартамент, без да им купуват цялото имущество.


Децата на Рамзи не изживяват почивките си по луксозен начин. Баща им не им позволява да сядат в първа класа с възрастните, казвайки, че „не са работили никъде толкова здраво, че да си го позволят“.


По думите му, той и жена му тръгват наляво, а децата му – надясно, като Рамзи казва на стюардесата „Бъдете сигурни, че тези малки ш*****ци няма да се доближат до нас, тъй като искам да спя по време на полета“.


"Скъсал съм си задника от работа, за да мога да седя близо до пилота, и човек го оценява повече, когато се е борил за него“, казва Рамзи.

 

Освен всичко друго, децата му трябва да спестяват, ако искат да си купят нещо. Най-младият член на семейството получава по 50 британски лири на седмица джобни пари, с които обаче трябва да си покрива и разходите за транспорт и телефон. Най-възрастното дете - Меган, която учи в университет, получава по 100 британски лири на седмица.


Рамзи, който е израснал в общинско жилище в Глазгоу, е категоричен, че за да се измъкне оттам е работил здраво.


Децата имат и занимания, свързани с благотворителност. Меган ще тича на лондонския маратон този месец в подкрепа на организации, като Great Ormond Street Hospital.

 

profit.bg

Коментари

Новини Варна