IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
17:25 | 15 април 2017
Обновен: 20:26 | 19 април 2024

Джанет Джаксън показа снимка на новородения си син

Междувременно певицата се разведе с бащата на детето си

По материала работи: Слав Велев
Джанет Джаксън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джаксън показа първата снимка на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“. 50-годишната сестра на поп легендата Майкъл Джаксън пусна фотографията в собствения си сайт JanetJackson.com. На нея се вижда как бебето се прозява, докато се гушка в майка си.

 

Новината идва броени дни, след като стана ясно, че Джанет се развежда с бащата на детето си. Американските медии разпространиха информация, според която тя и катарския бизнесмен Уисам Ал Мана, който е неин трети пореден съпруг, вече не са заедно.

 

 

По време на своята бременност звездата стоеше настрана от обществения живот. Тя дори отмени няколко дати от световното си турне „Unbreakable“, преди през април да изненада почитателите си с новината, че носи дете.

 

Представител на Джаксън не потвърди съобщенията, като според различните медии има различни причини за раздялата. Според таблоида „Мейл он съндей“ раздялата е приятелска и певицата ще живее със сина си в Лондон. Според американското издание „Пейдж сикс“ на „Ню Йорк поуст“, Мана се е опитвал да оказва твърде много контрол върху съпругата си. Изданието цитира източник, според който той е настоявал Джаксън да се облича по-скромно и да ограничи провокативните танци по време на изпълненията си.

 

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на 1 млрд. долара.

 

Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г.

 

Междувременно близки на певицата твърдят, че е много доволна от получената свобода и с удоволствие отделя цялото внимание за новородения си син.

 

БГНЕС

Четете още:   Научно доказано е: Мързелът е заразен

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна