IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
18:05 | 22 април 2017
Обновен: 03:42 | 7 март 2024

Кийра Найтли обяви, че се завръща в „Карибски пирати“

По-рано стана ясно, че за лентата е поканен и Пол Макартни

По материала работи: Борис Проданов
Кийра Найтли обяви, че се завръща в „Карибски пирати“

Актрисата Кийра Найтли обяви изненадващото си завръщане в хитовата поредица „Карибски пирати“. Красавицата, която изигра Елизабет Суон в първите три филма, ще вземе участие в петото издание "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории", известно също и като „Отмъщението на Салазар“, макар още да не е ясно колко ключова ще бъде нейната роля, предаде БГНЕС. 

 

По-рано стана ясно, че за лентата е поканен и Пол Макартни. Той обаче не е първият известен музикант с поява в поредицата. Преди него китаристът на „Ролинг стоунс“ Кийт Ричардс влезе в ролята на бащата на Джак Спароу – капитан Едуард Тийг. Сред другите нови попълнения във филма е и Хавиер Бардем, който ще изиграе ролята на злодея капитан Салазар – пират дух, който заедно с екипажа си е успял да избяга от Бермудския триъгълник. Участие ще има и Джефри Ръж в познатия образ на капитан Барбоса, както и Кевин Макнали като Гибс. Филмът е режисиран от Йоахим Ронинг и Еспан Сандберг. 

 

Новите „Карибски пирати“ излизат по кината на 26 май.

 

Четете още: 20-годишна руска фигуристка: Запознайте ме с Кристиано!

Коментари

Новини Варна