IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
21:02 | 27 април 2017
Обновен: 23:16 | 19 април 2024

Джо Джонстън ще режисира "Хрониките на Нарния: Сребърният стол"

Дейвид Магий, познат с работата си в "Животът на Пи", написа сценария

По материала работи: Борис Проданов
Джо Джонстън ще режисира "Хрониките на Нарния: Сребърният стол"

Джо Джонстън, познат от "Капитан Америка: Първият отмъстител", ще режисира филма "Хрониките на Нарния: Сребърният стол", четвъртата част от поредицата по книгите на писателя К.С. Луис, съобщи Контактмюзик.
 

 

"Джо разказва истории чудесно. Тъй като книгата на К.С. Луис е емблематична и епична, но също така нежна, лична и емоционална, той е перфектният избор, за да представи "Сребърният стол" на екрана", каза продуцентът Марк Гордън.
 

 

Предишните три филма от поредицата са "Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и дрешникът" от 2005 г. и "Хрониките на Нарния: Принц Каспиян" от 2008 г. на "Дисни", както и "Хрониките на Нарния: Плаването на "Разсъмване" от 2010 г. на "Фокс". Те се увенчаха с успех в световния бокс офис, като спечелиха почти 1,6 млрд. долара.
 

 

Дейвид Магий, познат с работата си в "Животът на Пи", написа сценария на "Хрониките на Нарния: Сребърният стол". Докато предишните филми проследяваха приключенията на децата от семейство Певънзи, последната част ще бъде фокусирана върху техния братовчед Юстас Скруб, който пътува до Нарния, за да спаси Рилиан - отвлеченото дете на Принц Каспиян.
 

 

Седемте издадени романа от поредицата са публикувани на повече от 50 езика. От тях са продадени над 100 милиона екземпляри.

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна