IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
10:56 | 21 май 2017
Обновен: 17:05 | 17 април 2024

Пипа се омъжи в рокля за 40 000 паунда

Вижте повече за събитието на годината на Острова

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пипа се омъжи в рокля за 40 000 паунда

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс излязоха като съпрузи от църквата в английската провинция и се целунаха за зрителите под звъна на камбани.Сватбата им беше определена от британската преса като светското събитие на годината, защото Пипа е сестра на съпругата на принц Уилям – Катрин.Шафери бяха принц Джордж и принцеса Шарлот, а сред гостите бяха кралски особи от младото поколение и много знаменитости, предадоха световните информационни агенции.

 

Принц Уилям пристигна заедно с брат си Хари. Принц Хари обаче не беше придружаван от приятелката си актрисата Меган Маркъл, най-вероятно за да не бъде отклонено вниманието от основното събитие.Пипа Мидълтън избра за сватбената си церемония рокля на дизайнера Джайлс Дийкън, съобщи Би Би Си. Роклята е дантелена, с къс ръкав и деколте на гърба. Тя е прилепнала по тялото до кръста, а полата е богато разкроена. Роклята е изработена така, че да изглежда без шевове. Цената й е около 40 000 лири.

 

Воалът на булката е от Стивън Джоунс, придружен от красива малка тиара. Сатенените ѝ обувки в цвят слонова кост са от Маноло Бланик.Църквата е на няколко мили от дома на семейство Мидълтън в Бъкълбъри и е в частен имот.Церемонията беше частна. Охранителните мерки бяха много строги, като местните хора трябваше да носят документ за самоличност. Те бяха помолени изрично да не говорят пред журналисти.Джеймс и Пипа се запознават преди повече от 10 години, когато семейството ѝ е на почивка на карибския остров Сейнт Бартс, където неговите родители притежават курорт. Те започват да излизат заедно през 2012 г., но само за няколко месеца. През 2015 г. подновяват връзката си.Според британската преса общите разходи за сватбата са около 300 000 лири.

tialoto.bg

 

Четете още: Какво подпомагат различните видове мед

Коментари

Новини Варна