IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
12:05 | 8 юни 2017
Обновен: 19:18 | 19 април 2024

Оливър Стоун порица журналистката, взела интервю от Путин

Водещата на американския телеканал Ен Би Си Мегън Кели не била подготвена както трябва

По материала работи: Борис Проданов
Оливър Стоун порица журналистката, взела интервю от Путин

Водещата на американския телеканал Ен Би Си Мегън Кели, която направи интервюто с руския държавен глава Владимир Путин, въобще не се бе подготвила както трябва. Такова мнение изрази американският кинорежисьор Оливър Стоун в сряда.


Както предаде самата телевизия Стоун е заявил, че „той (президентът на Русия) е познавал материята, а тя (Кели) - не”. По оценка на режисьора, водещата е „стреляла като картечница” и по този начин е демонстрирала недостатъците на съвременната американска журналистика, лишена от внимание към детайла.


„Мисля, че тя изглеждаше привлекателно и задаваше провокативни въпроси, но не беше способна да поддържа спор или да се противопостави, защото не беше наясно с много неща”, отбеляза Стоун.


Стоун визира интервюто на американската журналистка, което бе излъчено в неделя. В него Путин засегна въпроси за руско-американските отношения и отговори на въпроси, свързани със съмненията, ширещи се в САЩ, за руска намеса в американските президентски избори. Предаването, в което бе излъчено интервюто беляза рекорден рейтинг за медията от март насам с 6.1 млн. зрители.


Самият Стоун проведе серия от интервюта с руския държавен глава, които обедини в четиричасовия документален филм „Интервю с Путин“. Той ще бъде показан в САЩ в периода 12-15 юни по кабелната телевизия "Шоутайм", която е част от медийната група CBS - една от най-големите в САЩ. Фрагменти от него обаче вече изтекоха и стана ясно, че освен разговори за взаимоотношенията между САЩ и Русия, продукцията показва как Путин тренира на кростренажор, как играе хокей и храни с моркови собствения си кон, кръстен на името на холандския физик Йоханес Дидерик ван дер Ваалс.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна