IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
11:21 | 10 юни 2017
Обновен: 06:26 | 17 април 2024

Шакира: На първо място съм мама!

Да си майка е вдъхновяващо, но и доста уморително, казва певицата

По материала работи: Слав Велев
Шакира: На първо място съм мама!

Знаменитата латиноамериканска певица Шакира се появи на корицата на италианското издание Vanity Fair.
 

Певицата в последно време отделя много време на семейството си, но за Vanity Fair тя прави изключение и споделя доста откровени мисли за себе си и близките си.
 

Шакира живее с футболиста от „Барселона“ Жерар Пике вече седем години. Те имат двама сина – 4-годишният Милан и 2-годишният Саша. Феновете им чакат с нетърпение кога звездите ще обявят дата за сватбата и като че ли брачната церемония може да се състои съвсем скоро.
 

В края на май стана ясно, че Шакира и Пике ще се врекат във вечна вярност. По думите на футболиста, сватбата ще е в родината на възлюбената му – Колумбия. Спортистът не смята, че бракът ще промени отношенията им един към друг.
 

„Ние имаме най-главното. Обичаме се и имаме деца. Мисля, че бракът нищо няма да промени“ – казва Жерар.
 

Същото е мнението и на Шакира. „Имам две деца и това ми дава усещането на омъжена жена. Не говоря за това, че животът ни е напълно ориентиран един към друг. Не смятам, че някакъв документ действително придава на отношенията ти особен смисъл. Семейството и децата много години бяха за мен далеч от хоризонта, а сега са ми приоритет. Някога нямах личен живот, а сега съм в играта. Успях да създам собствено семейство и сега това е най-важната и прекрасна част от моя живот. До този момент всичко се въртя в кръг, а сега аз се въртя около близките си“.
 

Шакира разказва пред изданието, че не смята да изоставя музиката или да приключи с кариерата си. Всъщност, именно Жерар я е вдъхновил да продължи в тази посока. Благодарение на него се появи и новия албум на певицата „El Dorado“.
 

„Сега на първо място съм мама – това е моята основна работа. А музиката стана за мен нещо като хоби. Сега мога да си позволя да се занимавам с нея за удоволствие в по-бавно темпо. Никога не съм си мислила, че това ще се случи, аз работя от 14 години.“
Певицата споделя, че отдавна е станала „тигрица“ в майчинството и влага много страст във възпитанието на децата си.

 

„Към всичко в моя живот се отнасям със страст, така че когато станах майка – това се превърна в главната ми работа. Започнах да влагам в нея много сила. Да си майка – това е възхитително, вдъхновяващо занимание, но и доста уморително. Разбира се, моите деца растат в най-добрите условия, които съм имала. Това им дава повече възможности, но крие и много трудности. Предстои им да намерят своя път в живота.“

tialoto.bg

 

Коментари

Новини Варна