IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
22:09 | 25 юни 2017
Обновен: 17:02 | 16 март 2024

Принц Хари искал да напусне кралското семейство

Решил обаче да продължи, за да остане лоялен към баба си

По материала работи: Слав Велев
Принц Хари искал да напусне кралското семейство

Принц Хари преди време обмислял да напусне британското кралско семейство, пише британски вестник дни след като принцът намекна в друго интервю, че нито един член на кралското семейство не желае да се възкачи на престола, предаде ДПА.

 

"Почувствах, че искам да напусна", заяви Хари пред в. "Мейл он сънди", имайки предвид годините, след като напуснал армията.

 

Той описа възмущението си, че трябвало да напусне армията, докато бил в Афганистан през 2007 г., защото медиите публикували подробности за местонахождението му. "В армията не бях принц, а просто Хари", поясни той.

 

32-годишният принц решил да продължи да изпълнява кралските си задължения, за да бъде лоялен към баба си, кралица Елизабет Втора.

 

Що се отнася до бъдещето на британската монархия, като се има предвид, че Елизабет Втора е на 91 години и че баща му, принц Чарлз е първи поред в наследяването на престола, Хари е на мнение, че ще има промени и натиск, за да се вземат правилни решения.

 

 

Dnes.bg

 

Четете още:   Принц Хари твърде откровен: Никой не иска престола!

 

Коментари

Новини Варна