IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
20:22 | 27 юни 2017
Обновен: 22:15 | 28 март 2024

Бионсе и Джей Зи най-сетне прибраха близнаците

Звездите им търсят дом, готови са да дадат 75 милиона долара

По материала работи: Слав Велев
Бионсе и Джей Зи най-сетне прибраха близнаците

Най-накрая Бионсе и Джей Зи се прибраха с близнаците Бий и Шон у дома. Малките бяха родени преждевременно и се наложи да останат известно време под лекарско наблюдение. Вече щастливите родители са ги завели в домашна обстановка.
 

Певците отглеждат бебетата и дъщеря им Блу Айви в имение в Малибу, което им струва по 400 хиляди долара на месец. Там те ще останат до септември, докато си намерят нов постоянен дом, който да обичат.
 

Според TMZ двамата в продължение на няколко месеца се опитват да се устроят в свой дом, но все не успяват да намерят такъв, който да припознаят като свой. За него те са готови да дадат внушителните 75 милиона долара.
 

35-годишната певица и 47-годишният рапър планират да останат в Малибу до края на лятото, тъй като дъщеря им, 5-годишната Блу Айви, е записана за училище на друго място, отбелязва Daily Mail.
 

Източник на изданието каза: „Те видяха почти всичко, което е на пазара, и нищо не им допадна достатъчно“.
 

В момента звездното семейство се шири в луксозното имение с 10 спални и 14 бани. Къщата е с голяма градина и има два басейна.
 

La Villa Contenta е разположена на 6,3 акра земя с розова градина с повече от 1000 цветни храсти, озеленена зона и тенискорт.
 

Вътре в имението има предмети с музейна стойност, сред които полилей от 18-ти век, издълбан от аметист и скални кристали.

tialoto.bg

 

Коментари

Новини Варна