IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
19:36 | 11 август 2017
Обновен: 06:29 | 17 април 2024

Хороскоп за 12 август: В събота бъдете себе си

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Хороскоп за 12 август: В събота бъдете себе си

Овен
През този ден бъдете себе си. Повече себе си от всякога. И най-доброто от себе си. Вие знаете кое точно е то!


Телец
Сега нямате време да се съмнявате в себе си. Бъдете сигурни в себе си до край, даже абсолютно всички да ви казват, че не сте прави или не харесват, това което правите. Важното е вие да го харесате.


Близнаци
Тази събота си изберете нещо ново за правене. Много вероятно да не се получи от първия път, но ще имате достатъчно време да опитвате отново и отново.


Рак
Там, където се намирате в момента ви е тежко и скучно. Вместо да чакате някой да ви спаси се спасете сами. Вие най-добре знаете точно как и точно кога.


Лъв
Това е ден, в който трябва да се учите от грешките си. Бъдете сигурни, че тази грешка ще ви е много по-полезна, от колкото можете да си представите. Вечерта си сипете чаша вино, но не повече.


Дева
Денят предполага да спазвате правилата и да не се претоварвате най-вече психически. Нищо не е толкова страшно и непоправимо, колкото изглежда понякога в главата ви.


Везни
Бъдете по- мили към себе си. Може би не е важно колко може да постигнете, а колко сте в състояние в момента. Освен това е почивен ден, така че – намалете темпото.


Скорпион
Отровата не винаги е нещо лошо. Важна е дозата. Малко повече критика сега ще ви бъде от полза. Бъдете напълно честни със себе си, за да станете още по-добри.

Стрелец
Миналото не може да се върне, но бъдещето може да стане много, много по-добро. Насочете усилията си именно в тази насока, вместо да се вайкате за щяло и нещяло.


Козирог
Колкото и да не ви се иска всъщност е много по-добре да запретнете ръкави и да прекарате този ден в работа. Сега не мислете за почивка, стига да сте на достатъчно сенчесто място.

Водолей
Никой не може да ви държи сметка какво правите, но самите вие е добре да помислите за себе си. Ако имате свободно време – оползотворете го с усъвършенстване на знанията ви.


Риби
Едва ли ще може да се промените, така че насочете усилията към вашето усъвършенстване и по-скоро това да се обичате максимално. Защото колкото и да сте странни – вие сте прекрасни!

 

Още по темата: Кои са двете страни на всяка зодия?

Коментари

Новини Варна