IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
20:16 | 22 август 2017
Обновен: 06:30 | 17 април 2024

Секс фестивалът Flamefest приключи с мистериозна смърт

Нямало следи от насилствена смърт по тялото на починалия

По материала работи: Борис Проданов
Секс фестивалът Flamefest приключи с мистериозна смърт

Секс фестивал във Великобритания завърши със странната смърт на мъж и припаднала в обятията му жена, съобщиха световните медии, предаде БТА.

 

Голата двойка е била открита едно денонощие след края на садо-мазо феста.

 

Трагедията се разиграла на "Flamefest", който се състоя в гористия район на Танбридж-Уелс в графство Кент. Пострадалите участници били открити в едно от семейните бунгала.

 

На място били повикани полиция и бърза помощ. Жената била освободена от прегръдките на мъртвеца и била закарана в тежко състояние в близката болница.

 

За нейния 50-годишен партньор било вече късно и екипите само констатирали смъртта му. Нямало следи от насилствена смърт по тялото на починалия. Не били открити следи от алкохол и наркотици в кръвта му. Журналистите описват смъртта му като "необяснима".

 

Гости на фестивала "Flamefest" бяха 250 души, отдали се на садо-мазо практики. Входният билет струваше 600 британски лири, с които се осигурявали екстремални развлечения в лоното на природата.

 

днес.бг

 

Коментари

Новини Варна