IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
08:20 | 13 септември 2017
Обновен: 12:23 | 13 март 2024

Дневен хороскоп за 13 септември

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Тази сряда ще сте самата добрина и търпение. Нещо, с което не може да се похвалите всеки ден, затова се срещнете с колкото се може повече хора.


Телец
През този ден няма да ви се слуша особено другата гледна точка, но няма да има къде да избягате. Най-добре слушайте внимателно, за да не се повтаря процесът два пъти.


Близнаци
През този ден обърнете внимание на здравето си. Не излизайте навън без да сте закусили. Вземете си и топла дреха, тъй като времето е променливо.


Рак
През този ден някой ще се опита да ви прехвърли своите отговорности. Колкото и да ви е жал не допускайте да се натоварвате с проблемите на другите, имате си достатъчно.


Лъв
Желанието ви да изпъкнете днес може да ви попречи да забележите важни неща. Спирайте от време на време, за да се огледате.


Дева
През този ден може да ви изненада някоя реакция от страна на партньора ви. Опитайте се да реагирате спокойно и да не реагирате крайно на ситуацията.


Везни
През този ден се уверете, че това което правите съвпада напълно с вашето желание. Не позволявайте да се превръщате в буфер на нечии отношения.


Скорпион
През този ден единственият човек, който може да ви помогне сте самите вие. Не търсете помощ от други, защото само вие знаете най-добре от какво точно имате нужда.


Стрелец
Това е ден за постижения и приключения. Най-важното е да знаете къде да спрете. Бъдете сигурни, че това е много важен елемент от успеха ви.


Козирог
През този ден трябва да пазите имиджа си. Прибързана реакция може да накърни авторитета ви и би било глупаво да го допуснете.


Водолей
Главната ви задача днес ще бъде да отсеете важната информация от незначителната. Ще бъде изкушаващо да разпуснете с малко клюки, но не го правете.


Риби
През този ден не си забранявайте да мечтаете. Може и да си пеете на глас на улицата, щом това ви кара да се чувствате добре, стига да не ви пречи на вниманието.

 

actualno.com

 

Още по темата: Хороскоп за 13.09.2017 г.

Коментари

Новини Варна