IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
12:26 | 13 октомври 2017
Обновен: 22:54 | 16 март 2024

Защо Мелания Тръмп се облече като мъж

Първата дама загърби елегантните рокли и се появи със строг сив костюм, бяла риза и черна вратовръзка

По материала работи: Борис Проданов
Защо Мелания Тръмп се облече като мъж

Като бивш модел Мелания Тръмп определено има вкус за външния си вид и тоалетите ѝ привличат погледите на фотографите и модните критици, където и да се появи.
 

Този път обаче първата дама успя да изненада всички. Тя загърби елегантните рокли и женствената си визия и се появи със строг сив костюм от колекцията на Ралф Лорън, бяла риза и черна вратовръзка.
 

Това се случи при посрещането на канадския премиер Джъстин Трюдо и съпругата му Софи в Белия дом.  
 

Тоалетът на първата дама направи препратка назад във времето - през 70-те, когато жените носят мъжки панталони и сака като символ на равенството между половете.
 

Малко иронично предвид факта, че администрацията на президента Доналд Тръмп не е направила нищо, за да защити правата на жените - и всъщност дори е започнала да намалява свободите им.
 

Само преди седмица администрацията на президента отмени безплатната контрацепция за жените, която компаниите в момента са длъжни да предоставят на работещите.
 

Така работодателите ще имат правото да отказват поемане на тази услуга, ако посочат религиозни или морални причини да не са съгласни. В тези случаи жените ще бъдат принудени да плащат.
 

Може би, тоалетът на първата дама е "предизвикателен символ" - реакция именно на последната законодателна промяна, която ощетява жените, пише сайтът за мода и светски новини Оbserver. 
 

За разлика от Мелания Тръмп, съпругата на канадския премиер - Софи, бе заложила на традиционна официална рокля в тъмносиньо и бяло. 

vesti.bg

Коментари

Новини Варна