IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
13:01 | 15 ноември 2017
Обновен: 06:38 | 17 април 2024

Галена на круиз. Няма да почива, ще пее за 50 бона!

Ще извисява глас на "Карнивал Виктори" от 20 до 24 ноември

По материала работи: Борис Проданов
Галена на круиз. Няма да почива, ще пее за 50 бона!

Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие на... круизен кораб.


Изпълнителката ще се качи на борда на един от най-големите плавателни съдове в света, като ще пропътува разстоянието от Маями (САЩ) до Бахамите. Така Галена ще се превърне в първата родна чалгарка, която извива глас на екзотичния остров в Карибско море.


Тя ще пее на кораба от 20 до 24 ноември, като на борда ще бъде в компанията на съпруга си Галин. Интересен момент е, че на круиза ще има и български семейства, които с интерес очакват да чуят фолкпевицата. Ще присъстват и стотици чужденци, които ще могат от първа ръка да се запознаят с българския попфолк.

Галена е поканена лично от организаторите на плаването, като ще се включи в специална музикална програма, пише "България днес".

Лайнерът "Карнивал Виктори" е пуснат във вода през 2000 г. и е един от най-големите плавателни съдове, които кръстосват океаните. Теглото му е 101 509 тона, дълъг е цели 272 метра, а ширината му е 35 метра.

Екипажът е от 1100 души и може да се грижи за 2754 гости - максималния брой пътници, които може да поеме огромният кораб.

Екзотично и различно ще бъде задокеанското турне на Галена. Досега нито един български изпълнител не е правил толкова разнообразен и уникален по рода си музикален тур. Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там - 17 ноември в Торонто. На следващия ден тя ще прекоси Мичиганското езеро, за да пее пред българите в Чикаго, а веднага след това ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите и прибиране обратно в Маями.

Финала на това вълнуващо турне Галена ще сложи отново в Чикаго, където я очакват многобройните й почитатели. Веднага след концерта певицата лети обратно за България, за да бъде част от големия концерт за 16-ия рожден ден на телевизия "Планета" на 28 ноември в зала "Колодрума" в Пловдив.

днес.бг

 

Още по темата: Галена най-накрая показа малкия Сашко

Коментари

Новини Варна