IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
17:46 | 15 ноември 2017
Обновен: 06:38 | 17 април 2024

National Enquirer: Ким Чен Ун бил влюбен в Дженифър Анистън

Корейският лидер планирал отвличането й

По материала работи: Борис Проданов
Ким Чен Ун със съпруата си на концерт в Пхенян./БГНЕС

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун бил лудо влюбен в Дженифър Анистън и дори панирал отвличането й, твърди американското клюкарско издание National Enquirer.

 

Според изданието, което се позовава на „информатор на ЦРУ,“ диктаторът бил обсебен от актрисата и иска да я направи своя жена.Предполагаемият "информатор“ добавя: "Той е напълно погълнат от всичко в Холивуд. Гледа отново и отново "Приятели". Убеден е, че скоро ще се забавлява с най-големите звезди в Холивуд“.

 

Ким Чен Ун дори наел бивши агенти на КГБ, за да отвлекат Анистън по време на пътуването й до Париж през април. Те обаче нищо не направили, защото холивудската звезда постоянно била заобиколена от телохранители.След като отбеляза, че предполагаемата мисия в крайна сметка се е провалила, „източник“ добави: „С няколко седмици изтече информация за тайнствени масови екзекуции в столицата на Северна Корея и това (провалът на мисията) може да е причина".

 

На свой ред изданието Gossip Cop реши да провери тази история и се свърза с говорител на ЦРУ. Той пък се изсмя на абсурдното съобщение. Gossip Cop често разобличава Enquirer за публикуване на неверни истории за Дженифър Анистън.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Скандалните любовни триъгълници на Холивуд

Коментари

Новини Варна