IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
12:37 | 8 декември 2017
Обновен: 17:30 | 24 февруари 2024

Тези зодии са обсебени от темата за чистота

Както и с личната си хигиена

По материала работи: Борис Проданов
Тези зодии са обсебени от темата за чистота

Ако не можете да понесете нещо да не бъде на мястото си, дори прашинките по мебелите, които невинаги могат да се видят с просто око, а чистенето за вас е начин да се отпуснете, тогава определено сте сред хората, които са обсебени от него.

 

Чистотата е важна, но не и когато се превърне в основен приоритет и другите неща в живота ви останат на заден план. Когато я поставяте пред щастието и комфорта на партньора ви например, тогава може да сте в беда.

 

Астрологията може да посочи зодиите, които в най-голяма степен са обсебени от чистотата.

 

Дева

Макар не всеки представител от тази зодия да е пристрастен на тази тема, не се учудвайте, ако някоя Дева внезапно стане, вземе кърпа и започне да почиства. Това не е лично отношение към вас, просто Девите са луди на тема чистота.

 

Когато нещо не е на мястото си, те са обсебени от него, докато не го поставят там, където трябва. Това се отнася и до личната им хигиена. Често те се къпят по няколко пъти на ден.

 

Козирог

Козирозите вземат всяка работа на сериозно, дори и домакинската, което ги нарежда сред първите места в тази класация. Те обичат да имат безупречна къща, особено ако ще им идват гости. Те обичат също да правят списък с нещата, които трябва да се свършат, за да не забравят нещо.

 

Скорпион

Личната хигиена на родените под този знак граничи с обсебеност и те никога не се чувстват достатъчно чисти. Скорпионите силно вярват в дълбокото почистване – скраб за тяло, маски за лице, бани с кал. Всичко, което обещава да ексфолира или почиства мръсотията и мъртвите клетки, ги интересува. Те също много държат да имат чиста и подредена къща.

 

тялото.бг

 

Още по темата: Три зодии, които през декември ще бъдат изненадани от финансова придобивка

Коментари

Новини Варна