IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
11:41 | 19 януари 2018
Обновен: 14:42 | 21 април 2024

Тайните на 5 звезди, които отслабнаха драстично през 2017-та

Вижте диетите, с които свалят килограми за отрицателно време

По материала работи: manager
Тайните на 5 звезди, които отслабнаха драстично през 2017-та

Джанет Джексън 


Тя тренира извънредно с личен треньор, което е една от основните предпоставки за нейното бързо отслабване. Освен това забележителните 23 килограма само за пет месеца след раждането Джанет премахнала и с помощта на специален хранителен режим.
Диетата на звездата набляга на прочистващи сокове, а едва ли е изненада, че Джанет Джексън се храни малко – главно с чист протеин и зеленчуци. Именно тези ограничения и усилена физическа дейност са гаранцията на певицата, че ще успее да влезе отново във форма и то в толкова кратки срокове.

 

Диетата на Хлое Кардашиян не крие нищо особено или чудодейно


Така или иначе тренировките в залата няма как да бъдат избегнати, но младата звезда ги възприема като начин за разтоварване хем от стреса, хем от излишните килца. След тренировка Хлое твърди, че е готова на всякакви подвизи, но не и да се откаже от любимите ястия.


Просто вече внимава по колко хапва, а на тренировки ходи заедно със съпруга си – баскетболиста Ламар Одом. Основната диета, която спазва пък е с акцент на свежите плодове и зеленчуци и умерено количество белтъчини.


 
 Ето и един примерен ден от менюто на Хлое Кардашиян.
• Закуска: бекон и яйца или овесени ядки и плодове
• Обяд: парче сьомга и кафяв ориз или зелена салата със сезонни плодове
• Следобедна закуска: ябълка с фъстъчено масло
• Вечеря: печено пиле със зеленчуци или салата

 

Хейдън Панетиер признава, че е намерила много забавен начин да спортува и поддържа фигурата си

 

„Най-добрата ми приятелка, Ейми, има фобия от асансьори, така че постоянно изкачваме стълби. Не рядко се качваме пеша до 12-тия етаж.” Освен това актрисата се занимава с Бикрам йога, която й помага да детоксикира тялото и ума си – „Натоварващо е, но се потиш и изкарваш токсини и излишна вода от тялото си.” Голямата "битка" на Панетиер обаче е тази с храната. „Да се храня здравословно значи да влизам в постоянна битка със себе си. Обожавам пържени картофи.”

 

Но веднъж събрала куража да се въздържа от вредните си навици на масата, тя започва да прилага прост трик – първо хапва нещо здравословно, обещавайки си, че след това може да изяде каквото друго пожелае. „Накрая се оказва, че съм сита и мога да пропусна нездравословните храни. Така се лъжа почти постоянно.” Освен това, си е забранила да брои калории и да се самоизмъчва от угризения след всяко прегрешение – „Винаги разбирам кога съм прекалено обсебена от страха да не напълнея – чувствам се постоянно под стрес и качвам килограми.”

 

Медиите в САЩ откриха диетата на Селена Гомес, която наистина дава шеметни резултати

 

Трябва само да се спазва точно в рамките на тридесет дни, като всяка седмица има само по един „почивен“ ден.


От понеделник до събота включително, Селена Гомес и всички, които следват диетата, трябва да се хранят четири пъти на ден.

Порцията на всяко едно хранене обаче трябва да се състои от принципа на трите лъжици. Тоест – храната в чинията да се равнява по обем на три супени лъжици, но не препълнени.


В тази диета се изключват тестени храни, сандвичи и пици, както и сладкиши. Всичко останало е позволено, стига да се съобразява с правилото на разделното хранене и да не се смесват месо с ориз и картофи например.


Ако тези указания са изпълнени точно и най-вече внимаваме да спазваме правилото на трите лъжици, то за един месец със сигурност ще свалим до шест килограма като Селена Гомес и ще влезем във форма.

 


Ким Кардашиян се е горда с постижението си да свали рекордните 32 килограма за малко повече от половин година

 

Което само по себе си е цяло чудо, тъй като тук няма никаква намеса на пластичните хирурзи.


Ким Кардашиян разкри, че е отслабнала драстично и се чувства повече от прекрасно, благодарение на диетата на Аткинс. А тя се състои в приема на протеини и тоталното изключване на въглехидрати и мазнини от менюто ни.


При диетата на Аткинс се приемат само зеленчуци и пилешко месо, или по-рядко риба. Дори плодовете не са позволени, защото ще попречат на крайните резултати, обяснява и Ким Кардашиян.


„Не знам за останалите, но на мен лично тази диета ми подейства невероятно добре. Визията ми се промени коренно, но не само отслабнах, но и лицето ми се изчисти, а косата и кожата ми станаха още по-блестящи и здрави. Разбира се, съчетавах това хранене с редовен и ежедневен фитнес. Без него нищо нямаше да се получи“, твърди звездата.


Ким ставала сутрин рано, още в шест часа и започвала да спортува с личния си инструктор. След което будела децата и се захващала с ежедневните си занимания.


Трябва да отбележим обаче, че въпросната диета на Аткинс има колкото привърженици, толкова и бесни противници. В много страни по света десетки и дори стотици хора изреваха от чудовищните последици от това хранене, което при някои дори доведе до необратими поражения на здравето.

 

Черно море

 

Още по темата 

 

Коментари

Новини Варна