IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Лайфстайл
20:22 | 1 февруари 2018
Обновен: 07:16 | 14 април 2024

Меган Маркъл отново гази кралските традиции

Актрисата може би ще промени и булчинския си букет от общоприетите правила

По материала работи: Борис Проданов
Меган Маркъл отново гази кралските традиции

Бъдещата съпруга на принц Хари неведнъж вече нарушава кралските традиции. Актрисата, която се отказа от кариерата си в името на любовта влезе доста бързо в двореца и се появява на семейни събития, които са само за членове на фамилията.

 

Също така стана ясно, че Маркъл е решила да произнесе реч в големия си ден през май, въпреки че това не е част от кралската традиция.

 

Ето, че стана ясно, че тя е решила да наруши традицията и с избора на цветя за булчинския си букет, пише Daily Express.

 

Според специалистът по цветя Ана-Лиса Еванс булчинският букет на 36-годишната Маркъл ще включва любимите ѝ божури, при това не само бели, както повелява кралската традиция, а разноцветни.

 

Еванс прогнозира, че избраницата на принц Хари ще заложи на любимите си цветя, съдейки по изобилното им присъствие във вече несъществуващия ѝ акаунт в Instagram.

 

„Май е месецът на божурите и няма да се изненадам, ако те присъстват „обилно“ в булчинския букет на Меган Маркъл. Очаквам също тя да наруши традицията, повеляваща букетът да е само от бели цветя, и да заложи на разноцветни божури“, казва Ана-Лиса Еванс.

 

Флористката припомня, че към бялото – символ на чистота и вярност, са се придържали всички скорошни кралски булки – от Нейно Величество Елизабет Втора до принцеса Даяна и херцогинята на Кеймбридж Катрин.

 

„Когато се омъжи за принц Уилям, Кейт се отклони от традиционния избор на орхидеи и вместо това заложи на по-нежни сезонни цветя като зюмбюли и момини сълзи. Букетът на принцеса Даяна беше „каскадна какофония“ от ароматни цветя – гардении, жасмин, фрезии, момини сълзи“, припомня специалистът.

 

Наскоро беше оповестено също, че преди сватбата си принц Хари и неговата годеница ще посетят гроба на майка му принцеса Даяна в Алторп – семейното имение на рода Спенсър.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна