IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
14:36 | 4 февруари 2018
Обновен: 04:16 | 18 март 2024

Дженифър Анистън май пак ще се развежда

Актрисата готова да бие шута на съпруга си Джъстин Теру

По материала работи: Слав Велев
 Дженифър Анистън май пак ще се развежда

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са заедно вече 7 години, а от август 2015 г. са женени. И през годините са се появявали много слухове, че са пред раздяла. Според източници, двойката преминава през нова криза, както се дава за пример и церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, която се проведе през януари.

 

Анистън отиде там сама, без съпруга си, като през цялото време избягваше да се среща с Анджелина Джоли. Жената, която ѝ отне Брад Пит преди години.

 

„Джен изглеждаше изтощена и нервна без Джъстин. Когато имаше нужда от него – той се изпари. Той знаеше, че Джоли ще бъде там и като цяло избра най-лошия момент да не подкрепи съпругата си“, казва източникът пред Life & Style.

 

Фактът, че Брад Пит вече е свободен и дори е запознал Джен с децата си, допълнително налива масло и разпалва слуховете. Необяснимото поведение на Джъстин Теру е доказателство, че звездният брак е загубил баланс. Факт е, че двамата са твърде заети в различни градове на Щатите и бракът им оцелява от разстояние. Засега.

 

Актрисата обаче едва ли ще понесе развод с Джъстин. Първо, тя го обича, и второ, ще бъде голямо унижение за нея. „Раздялата ѝ с Брад Пит силно я засегна и тя ще направи всичко възможно да спаси семейството си“, казва още източникът.

 

fakti.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна