IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
19:18 | 10 февруари 2018
Обновен: 11:15 | 28 март 2024

Люси Дяковска залюби 20-годишна пловдивчанка

Двете жени завързали контакт в интернет и певицата направила първата стъпка

По материала работи: Борис Проданов
Люси Дяковска залюби 20-годишна пловдивчанка

Певицата Люси Дяковска има нова тръпка, издават хора от обкръжението й. Преди време изпълнителката с огнени къдрици се оплака, че личният й живот куца, но наскоро късметът й проработил и открила сродна душа в лицето на 20-годишна пловдивчанка.

 

Голямата разлика във възрастта им не смущавала Люси и тя смело се впуснала в любовна авантюра с младата дама. Двете жени завързали контакт в интернет и Дяковска била тази, която направила първата стъпка. 

Певицата често използвала социалните мрежи и сайтовете за запознанства като средство за комуникация и красивата пловдивчанка веднага привлякла вниманието й с атрактивните си снимки, пише "Уикенд". Люси се разровила в профила й и установила, че изгората й е артистична натура като нея. Хубавицата от години се занимавала с фотография и изпълнителката се възползвала от този факт, за да подхване разговор. Обяснила, че има нужда от професионалист за заснемане на фотосесия, а младата жена приела предложението, без да се колебае, поблазнена от възможността да се запознае със звездата Люси Дяковска.

Още на следващия ден пловдивчанката пристигнала в София и уж работният ангажимент бързо прераснал в интимна среща. След по-малко от месец фотографката пренесла багажа си в столичния апартамент на певицата и двете вече живеят под един покрив. "Люси е много влюбчива и здраво е хлътнала. Дано не разбият сърцето й за пореден път", стискат палци близките на изпълнителката.

 

Plovdiv24.bg

 

Още по темата: Люси Дяковска: Варна е синоним на най-добрият ми соло концерт в живота

Коментари

Новини Варна