Силвестър Сталоун: Чудесно е да се върнеш от мъртвите
Призова феновете си да не обръщат внимание на фалшивите новини
Публикувана: 20 Feb 2018 | 20:00

„Чудесно е да се върнеш от мъртвите”, написа Силвестър Сталоун в своя инстаграм профил в отговор на разразилата се в социалните мрежи краткотрайна истерия около неговата предполагаема смърт.

 

71-годишният Слай, известен най-вече с превъплъщенията си в Роки и Рамбо, призова феновете си да не обръщат внимание на „глупостите”, които се разпространяват по негов адрес, и показа, че е в добро здраве и още по-добро настроение.

 

Актьорът публикува кратко видео, в което се шегува с двете си дъщери – 21-годишната София и 19-годишната Систин, и се заканва, че „ще ги научи”, съобщава Би Ти Ви.Вчера един пост от „Фейсбук” обиколи стените на мнозина потребители на социалната мрежа, а след това информацията се появи в немалко сайтове. Въпросният пост твърдеше, че Слай е умрял и показваше актьора в доста болнаво състояние и оплешивял – характерен ефект при терапия на рак, например.

 

Всъщност вестта за смъртта на Сталоун изобщо не се появява в публичното пространство за първи път. Подобни съобщения имаше и през 2016 г., когато се твърдеше, че актьорът е починал в дома си в Лос Анджелис. Източникът на това съобщение бързо беше идентифициран като сайт, известен с подобен род „шеги”.

 

24chasa.bg

 

Още по темата: 8 холивудски легенди, чиято кариера започна от порното

Коментари ( 0 )