IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
18:43 | 26 февруари 2018
Обновен: 08:53 | 17 април 2024

Джони Холидей се отрекъл от собствената си кръв

Силви Вартан недоумява постъпката на бившия си

По материала работи: Слав Велев
Джони Холидей се отрекъл от собствената си кръв

Два месеца след кончината на "френския Елвис", две от децата му, Лора Смет и Давид Холидей, предприеха юридически мерки за оспорване на оставеното от баща им завещание, което бе в полза единствено на вдовицата му, Летисия, и на двете им осиновени малки момичета.

 

Силви Вартан също не може да повярва, че бившия й съпруг Джони Холидей е бил способен да лиши от наследство първите си две деца, които са негови родни, съобщава Франс прес.

 

"Много ми е трудно да повярвам, че мъжът, когото познавах толкова добре и лудо обичах, е пренаписал историята си и се е отрекъл от събсвената си кръв!" - коментира Силви Вартан.

 

Подобна постъпкта, както коментира певицата, не отива на този Джони, когото тя е познавала. Рок легендата приживе е бил изключително благородна и чувствителна личност, предава БТА. И едва ли по своя воля би лишил две от децата си от правата върху творческото му наследство.

 

"Това завещание в никакъв случай не отговаря на този Джони, с когото съм била свързана толкова години. И за секунда не мога да си представя, че по своя воля той е лишил от наследство две от децата си. Правосъдието трябва да се произнесе по случая, който предизвиква в мен само печал!"

 

 

http://dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна