Джони Холидей се отрекъл от собствената си кръв
Силви Вартан недоумява постъпката на бившия си
Публикувана: 26 Feb 2018 | 18:43

Два месеца след кончината на "френския Елвис", две от децата му, Лора Смет и Давид Холидей, предприеха юридически мерки за оспорване на оставеното от баща им завещание, което бе в полза единствено на вдовицата му, Летисия, и на двете им осиновени малки момичета.

 

Силви Вартан също не може да повярва, че бившия й съпруг Джони Холидей е бил способен да лиши от наследство първите си две деца, които са негови родни, съобщава Франс прес.

 

"Много ми е трудно да повярвам, че мъжът, когото познавах толкова добре и лудо обичах, е пренаписал историята си и се е отрекъл от събсвената си кръв!" - коментира Силви Вартан.

 

Подобна постъпкта, както коментира певицата, не отива на този Джони, когото тя е познавала. Рок легендата приживе е бил изключително благородна и чувствителна личност, предава БТА. И едва ли по своя воля би лишил две от децата си от правата върху творческото му наследство.

 

"Това завещание в никакъв случай не отговаря на този Джони, с когото съм била свързана толкова години. И за секунда не мога да си представя, че по своя воля той е лишил от наследство две от децата си. Правосъдието трябва да се произнесе по случая, който предизвиква в мен само печал!"

 

 

http://dnes.bg

 

Коментари ( 0 )