IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
17:23 | 6 март 2018
Обновен: 20:14 | 16 март 2024

Как да бъдеш на 48 и да изглеждаш на 30?

Чудатите звездни рецепти за красота

По материала работи: manager
Тайната на Анджелина Джоли - серум с "драконова кръв". Наименованието на продукта звучи доста екзотично, но всъщност става въпрос за екстракт от  дървета, намиращи се в Йемен.

Как звездите поддържат красота и очарование? С тренировки, скъпи козметични салони и често – операции. Но някои признават и за чудати, обаче изпитани рецепти за хубост.

 

Дженифър Лопес

 

Как да бъдеш на 48 и да изглеждаш на 30? Дженифър Лопес твърди, че тайната е в ежедневния джогинг и липсата на диети. Тя смята, че гладуването докарва дефицит на енергия, а за да не пълнееш, е нужно да различаваш истинския глад от емоционалния или глада на очите. Певицата е въоръжена с етерично масло от грейпфрут, което я избавя от мисли за торти и същевременно укрепва имунитета. Ароматът на грейпфрут действително създава усещане за ситост.

 

 

Гуинет Полтроу

 

Тайната на искрящата усмивка на Гуинет е в жабуркането със зехтин всяка сутрин преди закуска в продължение на 10 минути. Зъболекарите не спорят, но съветват преди това все пак да си измиете зъбите.

 

Виктория Бекъм

 

От Япония Виктория Бекъм се е научила да си прави маска за сияйна кожа от птичи тор, ориз и вода. Недейте да нанасяте чиста тор върху лицето си, защото може да го изгорите.

 

Лейди Гага

 

Лейди Гага е оригинална не само в сценичните си изяви, но и в козметичните иновации. Тя твърди, че замества оперативния лифтинг на шията с обикновено канцеларско тиксо, с което опъва кожата си преди изяви и прикрива зад косата.

 

Сандра Бълок

 

Как Сандра Бълок преборва подутите клепачи? Слага мас срещу хемороиди с размер на грахово зърно общо за двата клепача. За 5 минути лекарството дренира клепачите. Важно е да не се използва по-често от веднъж седмично.

 

 

Катрин Зита-Джоунс

 

Катрин Зита-Джоунс е обърнала гръб на скъпата козметика за коса и за да поддържа своята, използва бабешка маска от мед и бира в съотношение 2:1. Единственият недостатък е леката миризма на дрожди, но ако си сложите подобна маска вечерта, а сутринта измиете главата си с шампоан, ефектът ще е наистина поразителен.

 

от jenatadnes.com

Коментари

Новини Варна