IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
11:39 | 9 март 2018
Обновен: 12:59 | 28 март 2024

След слуховете: Бийбър и Селена заедно, но имат проблеми

Двойката се бори за връзката си

По материала работи: Слав Велев
След слуховете: Бийбър и Селена заедно, но имат проблеми

След като се появиха слухове, че звездната двойка Бийбър – Гомес се е разделила, близки до звездите побързаха да опровергаят.

 

Селена и Джъстин, известни със своите раздели и събирания, са решили да си дадат малко свобода за кратък период от време, в който да се фокусират върху себе си и да се справят с проблемите си.

 

„Дистанцията между двамата не е защото са се разделили, но това не значи, че всичко е перфектно между тях. Те си имат проблеми, точно както всяка една друга двойка“, сподели източник пред „Entertainment Tonight“.

 

Решението идва след като Селена, която претърпя трансплантация миналата година, сподели за своето психическо здраве.

 

„Тя все още работи здраво, следи здравето си и прави това, което е добре за нея...“, продължава източникът.

 

Двойката не само, че се опитва да се справи със собствените си проблеми и връзка под прожекторите, но и майката на Селена Гомес оказва влияние, тъй като не е особено щастлива за събирането на двамата.

 

„Не ѝ е лесно на Селена да бъде по средата. Това, че семейството ѝ не го харесва, е най-големият проблем, но ако те успеят да го преодолеят, нещата ще бъдат много по-лесни“, сподели близък до звездата.

 

Tialoto.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна