IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
09:30 | 10 март 2018
Обновен: 19:17 | 19 април 2024

Актриса съди продуценти заради ужасяващ белег

В една от сцените актрисата е трябвало да удря по стъкло на врата, като лицето ѝ било в непосредствена близост

По материала работи: Борис Проданов
Актриса съди продуценти заради ужасяващ белег

Актрисата Тейлър Хиксън заведе дело срещу продуцентската компания Incident Productions заради нараняване, което е получила по време на заснемането на филма Gostland.

 

Инцидентът е станал през декември 2016 година, а заради него актрисата получава рана на лицето, която трябва да бъде зашита със 70 шева и остава белег. Според Хиксън, за всичко са виновни продуцентите и екипът на филмовата продукция.

 

Какво се случва – в една от сцените актрисата трябва да удря по стъкло на врата, като лицето ѝ било в непосредствена близост до стъклената повърхност. Режисьорът Паскал Ложие я накарал да удря все по-силно и по-силно. На въпрос на Хиксън дали това не е опасно, един от продуцентите, както и Ложие, я уверили, че няма нищо страшно. Оказало се, че изобщо не е така – актрисата счупила стъклото и едно от парчетата се забило в бузата ѝ.


"Тя премина през оперативна намеса, включетелно с лазер, но въпреки това, година след случилото се, остава белег, който не може да бъде заличен. Към момента не е ясно дали има лечение, с което белегът може да бъде заличен", гласи част от иска.

 

Според жалбата, заради случилото се Хиксън е понесла материални щети, тъй като не е могла да работи. С иска се посочва и, че продуцентите не са осигурили безопасна работна среда и не са наели професионални дубльори, ако е било невъзможно да има пълна безопасност при заснемане на сцени.

Actualno.com

Коментари

Новини Варна