IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
21:39 | 11 март 2018
Обновен: 23:47 | 22 март 2024

Специално бельо прави жените по-уверени в секса

То е едва забележимо и ухае на ванилия - за незабравими ласки

По материала работи: Борис Проданов
Специално бельо прави жените по-уверени в секса

Американска фирма е създала специално бельо, предназначено да направи жените по-уверени в леглото, пише в. "Дейли стар". "Едва забележимото" бельо е изработено от латекс и е създадено специално за носене по време на орален секс. Латексовото бельо е толкова тънко, че на дамите изобщо няма да им прави впечатление, че го носят, отбелязват производителите от лосанджелиската фирма "Лорълс", които понастоящем събират средства чрез краудфъндинг за масовото му производство.

 

Бельото, предназначено за еднократна употреба, освен това е ароматизирано с ванилия, за да прикрива потенциални интимни миризми. От фирмата смятат, че продуктът им ще осигури незабравими оргазми на дамите, тъй като ще ги освободи от излишни притеснения и задръжки.

 

Идеята за специалното бельо е осенила създателите му, след като са се запознали с проучване, според което 80 процента от дамите отказват орален секс, въпреки че всъщност искат да го получат.

 

Най-често жените отклоняват подобен тип ласки заради притеснения, че интимната им зона не ухае приятно или че не изглежда добре.

 

днес.бг/БТА

 

Още по темата: Горещо! Меган Фокс остана по... дантела

Коментари

Новини Варна