Поздравете Алексий, Алеко, Алекса за имения ден!
Пожелания за празника
Публикувана: 17 Mar 2018 | 8:18
Снимка Ели Маринова, архив

Православната църква почита паметта на Св. преподобни Алексий. Повод да почерпят имат Алеко, Алекса, Алекси, Алексий. Поздравете ги за празника:

 

Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

 

Честит имен ден! На този хубав ден ти пожелавам да си винаги усмихнат, ведър и оптимистичен. Нека приятелството, добротата и любовта са твои верни спътници във всяко начинание и никога не се чувстваш самотен.

 

Честит имен ден! Нека мислите и чувствата ти са положителни и заразяваш хората около себе си с оптимизъм и хубави емоции.

 

Честит имен ден и помни: "Като си намокриш прекалено краката те боли гърлото, а като си намокриш прекалено гърлото не те държат краката!"

 

Честит имен ден! Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ти е леко сърцето и тежък джоба!

 

Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно.

 

Честит имен ден! Очите ти от щастие да греят, сърцето ти от радост да тупти и всички птички пак да пеят, защото днес празнуваш ти!

 

Честит имен ден! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!

 

Честит имен ден! Пожелавам ти леко да крачиш в живота. Само доброта да срещаш по пътя си. Да имаш хъс за работа и нови постижения и да си останеш все такъв ценител на удоволствията в живота.

 

Още по темата: Почитаме преподобни Алексий, човек Божи

Коментари ( 0 )