IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
14:34 | 18 март 2018
Обновен: 21:07 | 27 март 2024

След пластични операции и хиляди долари – човешката Барби

Офелия Ванити от Лос Анджелис... Куклата е нейният идол

По материала работи: Борис Проданов
След пластични операции и хиляди долари – човешката Барби

Жена, самопровъзгласила се за човешката кукла, е похарчила хиляди долари за козметични процедури, за да заприлича на Барби.

Офелия Ванити, която е на 30 години и е от Лос Анджелис, има китайски корени, но харчи 4000 долара, за да промени клепачите си и да направи чертите си да изглеждат "по-западни", както на нейния идол – куклата.

Освен операцията на клепачите, звездата от Instagram, която има повече от 70 000 последователи в мрежата, е претърпяла ринопластика и ежемесечни инжекции с ботокс и филъри, за да поддържа неестествената си визия.

"Просто мисля, че Барби е много емблематична. Определено не се опитвам да бъда расист. Има много различни кукли Барби, особено днес. Те могат да се намерят с различна височина, цвят на кожата и етническа принадлежност, но винаги съм била привлечена към най-емблематичния ѝ вид", споделя Офелия.

"Затова видът ми трябваше да прилича повече на представител от европеидната раса. Имах нужда от тези операции, които се случиха за период от шест години. Надявам се, че ще ми дадат повече увереност".

Признавайки, че се е борила с проблеми, свързани със самочувствието ѝ, Офелия разказва, че все още е в процес на възстановяване на увереността си.

"Когато бях в гимназията, имах анорексия. Определено вече не съм анорексичка, но не мисля, че съм се възстановила напълно, защото винаги ще имам ниско самочувствие по отношение на тялото си. Освен това страдам и от телесната дисморфия", споделя още човешката кукла.

Тя допълва, че редовните инжекции с ботокс и филърите много помагат на самочувствието ѝ. Самата Офелия смята, че именно липсата на самочувствие е причина за силното ѝ желание да прилича на човешка кукла.

 

dnes.bg


Прочети още: Как биха изглеждали Барби и Кен като източноевропейци?

 

Коментари

Sownqov ( преди 3 седмици )
Спасибо чрезвычайно удобно. обязательно поделюсь сайтом с моими хорошими друзьями. Посетите также мою страничку посмотрите и эту страничку и дайте ей оценку https://king.az/user/MarceloNichols7/ тайланд знаме https://kayleemalm0641092299.bloggersdelight.dk/2024/02/08/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b8-%d0%b7/ традиционни стоки от
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Marianmar ( преди 4 седмици )
Тунис, със своите златни плажове, дълга история и зашеметяващи пейзажи, предлага перфектната дестинация за всеки, който търси вълшебната почивка. От старинните руини на Картаген до приказните пясъци на Сахара, Тунис е място, където традицията и ландшафтът се сливат в едно, за да предложат вълнуващо приключение.Не отлагайте повече, направете следващата си отпуск вълшебна с пътуване до Тунис. Изследвайте очарованието, историята и бита на тази удивителна страна. Осигурете си своето място вече дне
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Stevenfum ( преди 1 месец )
Amazing webpage you've gotten in here. Вижте и страницата ми https://humanlove.stream/wiki/User:ArturoHornsby80 висококачествено съдържание =777?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна