IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
18:14 | 9 април 2018
Обновен: 06:26 | 17 април 2024

Принц Хари и Меган Маркъл не искат сватбени подаръци

Призоваха да се направят дарения за благотворителни организации

По материала работи: Борис Проданов
Принц Хари и Меган Маркъл не искат сватбени подаръци

Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората, които желаят да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарение на някоя благотворителна организация, предаде агенция Ройтерс.

Внукът на британската кралица и американската актриса Маркъл ще сключат брак в двореца Уиндзор на 19 май. В съобщение за медиите от офиса на принц Хари се казва, че младата двойка е изключително признателна за сърдечните пожелания, които получава.

Но тези благородни помисли би било хубаво да бъдат споделени с колкото се може повече хора. В този дух принц Хари и Меган призовават всички, пожелали да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарения на седем избрани от тях благотворителни организации.

Сред тях са Асоциацията за борба с ХИВ сред децата, фондацията Мина Махила помагаща на бедните жени в Мумбай, благотворителната организация за бездомниците в кризисна ситуация, "Скотис литъл солджърс", която е в помощ на децата, изгубили родител по време на военна служба в британската армия и др.


БТА/dnes.bg

Прочети още: Кралското семейство присъства на Великденската служба в Уиндзор

Коментари

Новини Варна