IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
12:37 | 9 май 2018
Обновен: 21:48 | 17 април 2024

Архиепископът на Кентърбъри разкри как се подготвя за сватбата на Хари и Меган

Готвейки се за предстоящата кралска сватба, Джъстин Уелби признава, че успокоява нервите си с песен на грайм изпълнителя Стормзи

По материала работи: Слав Велев
Архиепископът на Кентърбъри разкри как се подготвя за сватбата на Хари и Меган

Архиепископът на Кентърбъри може и да е главният водач на Англиканската църква, но не е застрахован срещу "сватбена треска".

 

Джъстин Уелби 

Готвейки се за предстоящата кралска сватба, Джъстин Уелби признава, че успокоява нервите си с песен на грайм изпълнителя Стормзи, пише в. "Дейли експрес".

 

 На 19 май в храма "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Кентърбърийският епископ ще води размяната на брачни обети между принц Хари и избраницата му Меган Маркъл. В интервю за Би Би Си Ковънтри и Уорикшър Джъстин Уелби споделя как се готви за брачната церемония.

 

"Винаги съм нервен на сватби, защото те са изключително важни за двойките, независимо кои са те. На предишните две церемонии допуснах левашки грешки и си мисля, че предстоящата кралска сватба не е най-подходяща за отбелязване на хеттрик", споделя водачът на Англиканската църква.

 

На въпрос на водещата Лорна Бейли как се подготвя за бракосъчетанието, архиепископът на Кентърбъри казва, че се успокоява с изречение от песента "Blinded By Your Grace" на грайм изпълнителя Стормзи.

 

"В песента се казва "Молих се и свърших работата" - мисля, че това обобщава всичко", обяснява Джъстин Уелби.

 

Архиепископът на Кентърбъри преди е споделял, че един от големите му сватбени страхове е да не изпусне халките по време на службата.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна