IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
15:15 | 13 май 2018
Обновен: 03:22 | 25 април 2024

Equinox: Горди сме със стойностния проект на България в Евровизия 2018

Благодарим на всички българи за подкрепата!

По материала работи: Борис Проданов
Equinox: Горди сме със стойностния проект на България в Евровизия 2018

Група „Equinox” се завръща в България, часове след големия финал на „Евровизия”2018. 63-ото издание на песенния конкурс тази нощ бе спечелено от израелската песен „Toy” в изпълнение на Нета Барзилай, която ще заведе „Евровизия” в Израел следващата година. България се класира на 14 място, спечелвайки любовта на публиката, както и две специални отличия - композиторската награда "Марсел Безансон" за най-добра песен и награда за най-добро заснемане на сценичната изява на „Equinox”.

 

„Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на „Евровизия” тази година. Благодарим на всички българи за подкрепата, на „Symphonix International” за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности” – заявиха изпълнителите от „Equinox”, преди да отлетят от Лисабон.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Израел спечели Евровизия, България е 14-та

Коментари

Новини Варна