IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
08:54 | 21 май 2018
Обновен: 23:01 | 17 март 2024

Кметът на Варна първи чул песента за арх. Бузев (ВИДЕО)

Главният архитект и авторът на клипа гостуваха в сутрешния блок на тв Черно море

По материала работи: Борис Проданов
Кметът на Варна първи чул песента за арх. Бузев (ВИДЕО)

Главният архитект на Варна Виктор Бузев и музикантът Стоян Роянов Я. Я. гостуваха в сутрешния блок на тв "Черно море" по повод клира, който бързо станал хит в социалните мрежи.

 

"Това е клип и песен за арх. Виктор Бузев, не за главния архитект на Варна - каза общинарят, който отдавна има афинитет към музиката и дори е свирил на бала си. - Още в началото, когато парчето беше записано, го пуснах на кмета Иван Портних. Той се зарадва, прие го приятно, откъм шеговитата страната. Постарали сме се да има и послания, защото предполагахме, че ще има публичност и интерес."

 

На свой ред Стоян Роянов добави, че данните показват уникална посещаемост в YouTube. Клипът е заснет във Варна и околностите. "Надяваме се хората да го харесат и да е от хитовете на сезона", пожела си творецът.

 

Арх. Виктор Бузев не скри, че помага и на други изпълнители. "Във Варна има и музикант с "Грами", и никой не знае. Но това е друга история", добави общинарят.

 

Ето и клипа:

Коментари

Новини Варна